Det är alltid roligt att göra fint när våren kommer. Det vårstädas, ställs ut möbler, tvättas och planteras. Tyvärr är det så att det mesta som går att köpa i affärerna ser mer eller mindre likadant ut, vilket jag tycker är lite tråkigt. Därför kommer här lite tips på hur man kan pigga upp och pynta en liten inomhusdrivbänk med hjälp av din Silhouette Cameo och lite färg.

 

 

 

Jag ville att motiven skulle matcha med planteringsprojekten utan att vara för mycket. Ganska stora och enkla blommor för att inte ta bort för mycket från innehållet. Filerna hittade jag i Silhouette Store och typsnittet för orden är Samantha.
Krukorna sprayade jag med blå och lila sprayfärg. Sedan lät jag dom stå ute några dygn så att de säkert skulle lukta av sig innan jag planterade i dom.
För att föra över dekalerna använde jag transfertejp och dekalerna fastnade fantastiskt bra på glaset efter att jag rengjort dom med fönsterputs.
Resultatet blev superbra och vårt lilla växthus ser jättemysigt ut när det står ute i solen på dagarna.

Till detta projekt har jag använt:

 

About the Author: Stefan Öberg

Få de senaste uppdateringarna med vårt nyhetsbrev!