Snart är sommarlovet slut och det är dags för en ny termin i skolan för många. Om du är som jag och älskar nya block, pennor och annat smått och gott till skolstarten; kolla här hur jag gjort de här sakerna lite mer personliga med skyltvinyl. Kan väl tillägga att de går liiite i den barnsliga och lekfulla stilen, som kanske passar en lågstadieelev. Blev väääldigt rosa.😏

skolsaker, school supplies diy

Det här är vad jag hade att börja med. Blocket med hunden och katten fick vara med på bilden för de var så söta! 😍

Block, pennor, pennvässare, clipboard, pennfodral
Jag bestämde mig för att förvandla detta med hjälp av sprayfärg och självhäftande vinyl (<- länk till skyltvinyl). Jag ville ha ganska skarpa och lekfulla färger, men ändå väldigt enkelt bara för att illustrera vilka möjligheter som faktiskt finns. Det finns jättemånga färger av vinyl att välja på och Silhouette Design Store har mängder med designer om fantasin tar slut.

Gör såhär:

Okej, då kör vi. Jag valde att spraya ”pennburken” och clipboarden i cerise färg för att de skulle se lite roligare ut. Här är de på tork:
cerise sprayfärg
sprayfärg

 

När de torkat klart började jag att välja ut vad jag ville ha för motiv och färger på vinyl på dem. Jag valde mint, orange och mattsvart vinyl, vill tillägga att det kan skilja lite i nyans på färgen på dessa bilder och fotografierna. Vill man veta precis hur en färg ser ut kan man köpa färgkartor som visar exakta nyanser.

Jag hittade en frigolitbit som jag sprayade i samma cerise färg som den jag använde innan. Den får agera kom ihåg-tavla. Jag glömde tyvärr ta bilder under tiden jag monterade vinylen på mina saker, men jag tror att ni förstår och har alldeles fullt med egna idéer. Om inte, så har säkert era barn och ungdomar massa idéer så ni får bara följa order och skära ut! 😉 Jag har använt färdiga designer från Silhouette Design Store, förutom namnet.
Såhär blev mina saker:
school supplies
anslagstavla, pin it
pennfodral, vinyl diy
randigt block mapp rosa vinyl
Hoppas att ni fått inspiration nu att göra skoldagarna lite mer färgglada. Som ni ser så går det att samla på sig enfärgade ”tråkiga” saker och göra dem lite mer roliga och personliga. Man kan hitta saker billigt i olika butiker, bara att hålla koll. Önskar er en härlig sista helg på sommarlovet och massor med glädje och energi som räcker ända till höstlovet!
Detta är ett gästinlägg skrivet av Jenny K.

 

About the Author: Gäst

Då och då tar vi in gästbloggare här på Tryckakademin för att få variation och nya perspektiv. Du hittar författaren till detta inlägg i slutet av inläggstexten.

Få de senaste uppdateringarna med vårt nyhetsbrev!