Ladda ned senaste versionen av Graphtec Pro Studio från antingen Graphtec Japans eller Amerikas hemsida. Vår erfarenhet är att det brukar gå snabbare att ladda ned från Graphtec Amerika.

Packa upp ZIP-filen och följ anvisningarna för installationen och acceptera villkoren.

När nedan vy dyker upp är det dags att knappa in din licenskod på det blåa A4-arket som följde med din maskin. Det finns tre koder på arket, varje kod kan användas på en dator.

1 - Aktivera Graphtec Pro Studio Licenskod

Slutför installationen och börja producera!

About the Author: Oskar Sandberg

Jag har jobbat på Folier.se sedan hösten 2017. På dagarna arbetar jag med marknadsföring och det är även jag som sköter den tekniska supporten på våra större skärplottrar och värmepressar. Utanför arbetet gillar jag att experimentera med enkortsdatorer som Arduino och Raspberry Pi, spela golf eller padel samt att avnjuta en god burgare tillsammans med en suröl.

Få de senaste uppdateringarna med vårt nyhetsbrev!

Subscribe

* indicates required
Kategori

Folier.se kommer att använda den information du tillhandahåller i formuläret för att komma i kontakt med dig i syfte att tillhandahålla uppdateringar och marknadsföring. Vänligen meddela oss på vilket sätt du vill höra från oss:

Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten av e-postmeddelanden som du får från oss, eller genom att kontakta oss på support@folier.se. Vi behandlar din information med försiktighet. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka i boxen ovan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.