Folier ❤ Giving Tuesday

Tisdagen den 1 december 2020 är Giving Tuesday. Giving Tuesday startade för åtta år sedan med en enkel idé; att alla kan göra något. Litet som stort, det spelar ingen roll, men man vill uppmuntra till att göra gott. Dagen har växt till en global händelse och i över 70 länder, med miljontals deltagare, uppmärksammar man denna dag. Världen över uppmuntrar Giving Tuesday-rörelsen till goda gärningar, från stort till litet. Vi vill hjälpa till och göra något och hoppas att fler tar efter så att vi blir ännu fler som gör goda gärningar denna och alla andra dagar!

Giving Tuesday Sweden - läs mer om dem här

Vill du veta mer om Giving Tuesday och vad deltagare världen över gör denna dag? Läs mer här…

Det här gör Folier:

I år kommer vi – precis som förra året – att skänka en del av vår försäljning av vinyl. Mellan 27 november och 1 december kommer vi att skänka fem kronor per såld meter vinyl (gäller alla vinyler vi säljer på löpmeter, skyltvinyl såväl som textilvinyl) till en eller flera olika organisationer som ligger oss varmt om hjärtat.

Köp självhäftande vinyl hos Folier.se för att bidra till vår Giving Tuesday-kampanj Köp textilvinyl hos Folier.se för att bidra till vår Giving Tuesday-kampanj

Resultat 2020

Förra årets (2019) Giving Tuesday-kampanj resulterade i att vi kunde skänka sammanlagt 11 700 kr till Barncancerfonden, Barndiabetesfonden och Aldrig Ensam för att stödja dem i deras viktiga arbete.

I år har vi återigen kunnat dra slutsatsen att vi har helt fantastiska kunder! Ni köpte under fyra dagar hela 2424 meter vinyl, vilket är mer än en dubblering från förra årets 1170 m. Det ger 12 120 kr till välgörande ändamål! Vi valde att återigen dubbla beloppet (och avrunda uppåt) till 25 000 kr, som vi delar ut till fem olika organisationer, som får 5000 kr vardera:

Vi tackar er som har varit med och bidragit till det här av hela våra hjärtan! 

 

About the Author: Susanne Nyman

Jag började på Folier.se i december 2016 och har sedan dess jobbat mestadels med vårt digitala innehåll, dvs allt från produkttexter i webbshoppen till det som visas upp i våra sociala kanaler. Jag har även hand om en del teknisk support och chansen är stor att det är mig du får svar av om du har frågor som rör de mindre plottrarna från Silhouette.

Få de senaste uppdateringarna med vårt nyhetsbrev!